mediastrategie2

Media strategie

In de mediastrategie worden de mediadoelstellingen en mediadoelgroepen geformuleerd op basis van jouw marketing communicatiedoelstellingen. De mediastrategie vormt het hart van jouw mediabeleid en staat aan de basis van het mediaplan en de media inkoop.

Voor de vertaling van jouw marketingcommunicatie doelstellingen zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, marketing, communicatie en uiteraard media essentieel. Onze media experts helpen je graag bij het ontwikkelen van een mediastrategie om zo het maximale rendement uit jouw campagne te behalen.

itvmedia-mediastrategie-klein

Wat wil je precies bereiken? Met welke reden? En hoe?

Deze vragen liggen onder meer ten grondslag aan een effectieve marketing en mediastrategie. Het lijken zulke voor de hand liggende vragen. Hoe dieper je ingaat in de analyse van jouw marketingcommunicatiedoelstellingen, hoe lastiger deze vragen over het algemeen te beantwoorden zijn. iTV Media onderzoekt jouw marketingplan tot de kern. 

Advies en begeleiding

iTV Media begeleidt en adviseert al vele jaren bedrijven bij de totstandkoming van een effectieve mediastrategie. Als cross mediaal adviesbureau weten we goed waar de kracht van de verschillende soorten media ligt en hoe je via deze media de doelgroep op de juiste wijze kunt aanspreken om zo jouw media doelstellingen te behalen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de ontwikkelingen op TV, radio, online, social media, mobiel, print of out of home, wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wat kun je van ons verwachten?

iTV Media ontwikkelt creatieve en gerichte mediastrategieën voor verschillende type bedrijven met verschillende producten en diensten:

Midden- en klein bedrijf

We zijn gespecialiseerd in het ‘MKB’ segment. Door onze persoonlijke aanpak en onze kennis van het MKB kunnen we op vele terreinen toegevoegde waarde leveren.

Neuromarketing

We nemen elke dag 500 miljoen beslissingen, waarvan we ons maar van 5% bewust zijn. Neuromarketing is een relatief nieuwe kijk op de beïnvloeding van het gedrag van de consument, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken naar de hersenen. 

Resultaatgericht

iTV Media zet alles op alles om het gewenste resultaat te bereiken. Heb je interesse in het ontwikkelen van een gedegen en resultaatgerichte mediastrategie? We bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien.

We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.

Waarom iTV Media?

Ruim 25 jaar media ervaring
Groot netwerk bij exploitanten én producenten
Onderhandelen van scherpe inkooptarieven
Persoonlijke, klant en doelgerichte adviezen