Strategie

Strategie

Door de tijd te nemen om een goede strategie te ontwerpen worden de voorwaarden gecreëerd waardoor in de uitvoering een voorsprong kan worden opgebouwd vergeleken met de concurrentie.

 

Een goede strategie is van belang voor succesvol ondernemen. Door een stap terug te doen kun je vervolgens twee of drie stappen vooruit zetten. Voor veel MKB bedrijven is dit vaak een enorme uitdaging. De drukte van alledag belemmert het proces om tot een goede doordachte strategie te komen en daarmee die gewenste extra stappen vooruit te kunnen zetten. iTV Media werkt voor veel bedrijven in het ‘MKB-groot’ segment. We kunnen je helpen die extra stappen te zetten. We doen dit al vele jaren tot grote tevredenheid van onze klanten.

iTV Media heeft veel kennis, ervaring en een breed netwerk in het gehele medialandschap. Dit is onder meer een van de redenen dat we voor onze klanten zeer efficiënt media kunnen inkopen. Een van onze kernwaarden is dat we ons duidelijk wensen te onderscheiden door zo breed mogelijk mee te denken met de klant. Gezien onze (online) marketing achtergrond (NIMA-C) en onze persoonlijke benadering helpen we je met een kwalitatief hoogwaardige strategie te ontwikkelen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het denk en uitvoeringsproces aanzienlijk wordt verkort.

Wat kun je van ons verwachten?

Jouw doelstellingen helder krijgen en realiseren. Daar ligt voor ons de prioriteit. We denken graag met je mee, of het nu gaat om een deel van het proces of om alle fasen. Je kunt onder meer het volgende van ons verwachten:

Bedrijfsstrategie

Een bedrijfsstrategie is essentieel voor het bereiken van jouw commerciële financiële en organisatorische doelstellingen. We leveren maatwerk. We kunnen je adviseren op onderdelen, maar we kunnen je ook helpen bij het formuleren van jouw totale bedrijfsstrategie op alle belangrijke aspecten zoals missie, visie, marktstrategie, tactiek, positionering en operationele uitvoering.

Positionering

We helpen om jouw voorkeurspositie bij jouw doelgroep te realiseren. Om goed inzicht te krijgen in hoe de consument waarneemt, denkt en handelt, kunnen we gebruik maken van onderzoek en ook de laatste ontwikkelingen in neuromarketing. Om je te helpen jouw richting te bepalen maken we analyses ten aanzien van jouw product, markt, concurrentie, en merk.

Mediastrategie

We formuleren jouw media doelstellingen en doelgroep op basis van jouw marketingcommunicatie strategie. Bij het ontwikkelen van de mediastrategie hebben we vooral één doel voor ogen: het maximale rendement uit jouw campagne halen, in lijn met jouw marketing communicatie strategie. Alle inspanningen zijn erop gericht om een zo hoog mogelijke ROI te bereiken.

Mediaplanning

Hier bepalen we de mediakeuze, de planning en het budget. Door onze jarenlange kennis en ervaring met alle soorten media (TV, radio, online, mobiel, print en outdoor) hebben we een goed overzicht van de mogelijkheden en kansen. Naast bereikcijfers zijn ook inzetfrequentie, umfeld en timing belangrijke invalshoeken.

Media inkoop

Bij deze laatste maar cruciale fase in het proces gaat het erom dat we jouw doelgroep zo goed mogelijk weten te bereiken voor een zo laag mogelijk tarief. Door onze jarenlange contacten met alle media-exploitanten, uitgevers en productiemaatschappijen kunnen we tegen de beste condities inkopen. We maken het mogelijk dat er campagne mogelijkheden zijn voor ieder budget, voor multinationals en voor het MKB!

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.

Waarom iTV Media?

Advies en begeleiding van A-tot-Z
Persoonlijke benadering
Scherpe prijsstelling