itvmedia_seo

iTV Media in 60 seconden

SEO

Google is in Nederland verreweg de meest gebruikte zoekmachine; 95% van de mensen gebruiken Google bij hun zoektocht naar informatie. Zo’n 60% van de Google gebruikers kijkt niet verder dan de eerste drie resultaten. Om beter gevonden te worden is het dus van het grootste belang dat uw website hoog rankt. SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. SEO wordt ingezet om beter gevonden te worden in zoekmachines. Wilt u ook hoger ranken in Google? Wij stellen onze SEO expertise graag tot uw beschikking.

Google Partner badge

Wat is SEO?

Hoe beter uw website vindbaar is in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers u genereert naar uw website. Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om het actief optimaliseren van een website zodat deze beter scoort in de natuurlijke (of organische) zoekresultaten bij zoekmachines. SEO bestaat uit drie onderdelen:

 • Content
 • Techniek
 • Linkbuilding

Content en linkbuilding hebben de grootste invloed op de ranking, maar ook techniek is van belang. Immers, als de site niet of nauwelijks door zoekmachines te indexeren is, hebben content en linkbuilding geen effect.

 

Onze toegevoegde waarde

Zoekmachine optimalisatie behoort sinds enkele jaren tot een van de specialisaties van iTV Media. Onze SEO specialisten helpen u graag bij het vergroten van uw online vindbaarheid. We hebben professionals in huis voor alle verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we op vele gebieden advies ter verbetering geven, uitwerken en de implementatie ervan begeleiden. Wilt u beter gevonden worden in zoekmachines? Wij helpen u graag uw online marketing doelstellingen te realiseren.

 • Almere City Marketing
 • Comparex
 • thane-direct-logo
 • Theo van Epen

Wat kunt u van ons verwachten?

Om uw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines verbeteren onze search engine experts uw website op het gebied van content, techniek en linkbuilding:

 • Content. Op het gebied van content kijken we of uw website voldoende informatie bevat omtrent het onderwerp waar u op wilt ranken. Vervolgens analyseren we of de tekst SEO-proof is door te kijken naar het gebruik van zoekwoorden, meta titels, headings en interne links. We stellen een lijst samen met relevante zoekwoorden en importeren deze in onze rankingstool. Hiermee kunt u eenvoudig zien hoeveel het aantal bezoekers toeneemt door onze werkzaamheden. Vervolgens breiden we uw pagina’s uit met relevante content en voegen we nieuwe pagina’s toe om zo beter te matchen met de gewenste zoekwoorden.
 • Techniek. Qua techniek bekijken we of de website goed geïndexeerd kan worden, of er canonical tags zijn ingesteld en of de laadtijd van de website versneld kan worden. Ook bekijken we of er geen onnodige URL’s in Google staan, zoals een loginpagina, aangezien dat verspilling van het crawlbudget is. Op basis van onze expert analyse dragen we de verbeterpunten aan, zodat uw web developer duidelijke input heeft hoe de website technisch voor SEO geoptimaliseerd kan worden.
 • Linkbuilding. Linkbuilding kan door Google al snel gezien worden als manipulatie van de ranking en kan worden bestraft met een penalty waardoor de website terugvalt in de zoekresultaten. Bij iTV Media werken we daarom uitsluitend binnen de richtlijnen van Google om zo op langere termijn een goede ranking te behouden. Bij linkbuilding denken we aan de marketing van uw bedrijf en niet enkel aan het scoren van linkjes. We zoeken websites waarop uw doelgroep zich bevindt en schrijven daarvoor interessante en inhoudelijk sterke artikelen om zo meer publiek naar uw website te genereren.

 

Tarieven

iTV Media stelt een op maat gemaakt voorstel voor u samen met meer of minder SEO uren. Vervolgens vermenigvuldigen wij dit aantal uur met ons uurtarief om het maandelijkse bedrag te bepalen.

 

Naar aanleiding van een SEO quickscan van uw website kunnen wij inschatten hoeveel uur per maand er nodig is om uw website hoger te laten ranken op de relevante zoekwoorden. Benieuwd naar hoeveel SEO uren uw website nodig heeft per maand? Vraag gratis een offerte aan!

Waarom iTVMedia

 • Vaste business partner van RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli
 • Als onafhankelijke intermediair behartigen wij uw belangen optimaal
 • Beste kans op een goed timeslot
 • Ruim 20 jaar TV ervaring
 • Groot netwerk bij exploitanten én producenten