itvmedia-pagina-tv-spot

TV Spot

Reclame werkt! Een geslaagde reclamecampagne met effectieve TV spots vergroot de naamsbekendheid, verbetert het imago, stimuleert de (actie)verkoop en/of zorgt voor een effectieve productlancering. TV staat onverminderd in de belangstelling van de kijker, wel zien we een trend dat men naast lineaire TV tevens Video on Demand platformen zoals  Netflix in grote mate van belangstelling staat en dat TV op mobiele apparaten een grote vlucht neemt. iTV Media heeft ruim 25 jaar kennis en ervaring opgedaan en het medium kent geen geheimen meer voor ons. Wij helpen je graag om de optimale mix samen te stellen van zenders en tijdvakken, zodat de doelstellingen binnen de gewenste doelgroep gerealiseerd worden. We zijn sterk in het selecteren en combineren van de beste mogelijkheden, om zo een succesvolle TV campagne te realiseren.

 

Naamsbekendheid vergroten

TV reclame is een zeer krachtig medium om jouw product of dienst bij het publiek te promoten. 

De effectiviteit van een reclame-uiting hangt van veel factoren af, zoals originaliteit, duidelijkheid, overtuigingskracht, relevantie, geloofwaardigheid en bijvoorbeeld ook het gebruik van muziek.  Daarnaast speelt de positie van het reclameblok en de programma- en zenderomgeving (umfelt) een grote rol.

 

Het zoeken naar het juiste moment waarop de doelgroep kan worden bereikt is cruciaal voor een succesvolle TV campagne. De gemoedstoestand van de doelgroep is een belangrijke factor om rekening mee te houden.

 

In het MKB wordt TV reclame vaak niet als serieuze optie meegenomen in de marketing communicatie mix, er leeft een overtuiging dat het te duur zou zijn en het budget niet toereikend. Adverteren op TV is echter zeer kosten efficiënt in te zetten. Er zijn tal van aantrekkelijke mogelijkheden die vaak zeer competitief zijn qua kosten ten opzichte van bijvoorbeeld adverteren in dagbladen of andere mediatypen. 

Daarom kies je voor iTV Media

iTV Media heeft een uitgebreid netwerk bij alle media exploitanten en is voor TV onder andere business partner van RTL Nederland, SBS Nederland, STER en BrandDeli. Vanwege onze ervaring en inkoop activiteiten zijn wij in staat om de campagnes zeer efficiënt in te kopen en te plannen. Ervaring die is opgebouwd daar een aantal van onze collega’s jarenlang bij de belangrijkste commerciële zenders hebben gewerkt. iTV Media kent hierdoor vanaf de sales en marketingzijde alle factoren die met het exploiteren van TV zenders te maken hebben. Dit geeft ons een voorsprong in kennis en inzet van ons netwerk en hier uit voortvloeiende dienstverlening naar onze klanten. Hiermee maken we het verschil en daar laten we u graag van mee profiteren. iTV Media levert optimaal advies waarmee jij zeker succes zult boeken.

Jouw doel is ons doel

Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het verbeteren van uw imago, het introduceren van een nieuw product of het genereren van extra leads, iTV Media heeft alles in huis om jouw doelstellingen te realiseren. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel werkt en wat niet. Welk type TV spot leidt tot het maximale effect? Leidt een combinatie of overlap met andere mediatypen tot een beter effect?

 

Samenwerking met partners

Voor het beste resultaat werken we samen met relevante partijen. Zo besteden we de nulmeting en effectmetingen uit aan gerenommeerde onderzoeksbureaus. Tevens kennen we voor elk type campagne de beste partijen voor het maken van goede commercials.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien.

We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.

Waarom iTV Media?

Ruim 25 jaar media-ervaring
Groot netwerk bij exploitanten én producenten
Onderhandelen van scherpe inkooptarieven
Persoonlijke, klant en doelgerichte adviezen

Offline marketing diensten