itvmedia-pagina-bioscoop

Bioscoop

Bioscoopreclame: stel je eens voor…

Je bent een avondje uit en zit in een modern ingerichte bioscoopzaal. Je wacht met spanning op de film die komen gaat en alle aandacht is gericht op het witte doek. Het licht dimt, de zaal is stil. Het eerste wat je ziet zijn de reclame-uitingen van nationale adverteerders danwel bedrijven uit de directe omgeving. Wat doet het met je?

itvmedia-bioscoop-klein

Bioscoopreclame een verstandige keuze?

Adverteren op het filmdoek in de bioscoop heeft niet alleen positieve invloed op de verkoop maar ook op de waarde van een onderneming. Wat bioscoopreclame zo interessant maakt, is dat het een grote invloed heeft. De kracht en de impact van de bioscoop en de bijbehorende beleving middels audio en video, maakt het een waardevol medium.

 

Met de blijvende stijging van bezoekersaantallen (36 miljoen bezoekers in 2017) is en blijft de bioscoop een populaire vrijetijdsbesteding voor een zeer brede doelgroep. Met jouw 10 seconden commercial bereik je dan ook niet alleen doelgroepen als jongeren, ouders met kinderen, tweeverdieners en ouderen, maar ook studenten, starters en personen uit het bedrijfsleven.

Voordelen bioscoopreclame

 

  • Het bereik is groot. Het aantal bioscoopbezoeken is de laatste jaren historisch hoog. In 2017 waren er maar liefst 36 miljoen bezoekers, een stijging van 5,3% ten opzichte van 2016.
  • Brede doelgroep. Man, vrouw, jong of oud, iedereen brengt wel eens een bezoek aan de bioscoop.
  • Reclame in de bioscoop is betaalbaar, ook voor de kleinere ondernemers.
  • De bezoeker is enthousiast en heeft een open en actieve mindset. Dit heeft een sterke positieve werking op jouw boodschap.
  • Er zijn weinig afleidende factoren in de bioscoop waardoor de kijker volledig zijn aandacht op het doek heeft gericht. Jouw reclameboodschap komt binnen!

De bioscoopbezoeker in Nederland is te bereiken via een uitgebreid bioscopen netwerk. Dit netwerk kan zowel nationaal, regionaal als selectief op locatieniveau worden afgenomen via onder andere de exploitanten Jean Mineur Mediavision of Cinefox.

Wil je vrijblijvend advies over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij de inzet van bioscoopreclame voor jouw merk of dienst?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien.

We zijn bereikbaar per mail op info@itvm.nl of telefonisch via +31 (0) 35 538 538 0.

Waarom iTV Media?

Advies op maat en persoonlijke benadering
Ruim 25 jaar media ervaring
Groot netwerk bij exploitanten én producenten
Onderhandelen van scherpe inkooptarieven

Offline marketing diensten