header-media-inkoop

Media inkoop

Media inkoop is een cruciale fase in het totaalproces van marketingcommunicatie strategie naar media executie. Bij media inkoop gaat het er immers om dat we een zo groot mogelijk deel van je commerciële doelgroep effectief en kostenefficïent bereiken. iTV Media heeft veel ervaring met de inkoop van media en media executie. Media inkoop behoort tot onze belangrijkste specialismen, of het nu gaat om TV, radio, online, mobiel, social media, print of outdoor. Wil je je commerciële doelgroep effectief bereiken? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.

media-planning

Het mediaplan als uitgangspunt

Het effectief bereiken van je doelgroep, daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Dat vergt een goed doordachte en slimme media inkoop. Het mediaplan waarin de mediakeuze, de planning en het budget zijn vastgesteld, geldt daarbij als uitgangspunt. Bij de media inkoop worden in ons netwerk offertes aangevraagd, vinden onderhandelingen plaats en gebruiken we onze ervaringen en data als vergelijkingsmateriaal. Vervolgens wordt alles contractueel vastgelegd. Het klinkt eenvoudig, maar het vergt een goed doordachte aanpak indien je daadwerkelijk het maximale rendement uit je inkoop wilt halen.

Onze toegevoegde waarde

iTV Media koopt al jaren, voor een gunstig tarief, succesvol in voor haar klanten. Media inkoop behoort tot onze core business. We onderhouden zeer nauwe contacten met alle media-exploitanten en uitgevers en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanwege onze jarenlange relatie en hoge volumes die we jaarlijks afnemen kunnen we media zeer efficiënt inkopen. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheid om free publicity te combineren met eventuele redactionele mogelijkheden om zo jouw doelgroep te bereiken en de beste ROI te behalen.

Wat kan je van ons verwachten?

Heb je interesse om de mogelijkheden van media inkoop te bespreken? We informeren je graag over de mogelijkheden:

Aandacht en daadkracht, voor ieder budget

We besteden veel persoonlijke aandacht aan de wensen van onze klanten. Ons streven is het behalen van de doelstellingen van onze klanten, ongeacht de omvang van de budgetten. Flexibiliteit en commercieel inspelen op ontwikkelingen is één van onze kernwaarden. 

Media executie

Naast het gehele proces van mediastrategie tot en met media inkoop, kunnen we ook de media executie verzorgen. Dit houdt in dat we naast de fysieke inkoop ook het plaatsen van alle advertentiematerialen kunnen verzorgen. Het materiaal zal dan in samenwerking met iTV Media door jouw reclamebureau en/of jouw designer naar de juiste media/drukker worden gestuurd. 

Media administratie

Ten slotte kan iTV Media je ontzorgen in het gehele administratieve proces met alle media-exploitanten en uitgevers. We werken volledig transparant, contracten worden uit naam van onze klanten afgesloten met de exploitant. De facturatie en betalingen verlopen via iTV Media, zodat je één aanspreekpunt hebt.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien.

We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.

Waarom iTV Media?

Ruim 25 jaar media ervaring
Groot netwerk bij exploitanten én producenten
Onderhandelen van scherpe inkooptarieven
Persoonlijke, klant en doelgerichte adviezen