overitvm

Over iTV Media

Your personal guide in media

iTV Media is eind 2006 opgericht als extern verkoopbedrijf voor Talpa TV en RTL Nederland. iTV Media heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een cross mediaal media adviesbureau met een uitgebreid klantenbestand.

Google Partner badge
stock-photo-think-outside-the-box-creativity-ideas-imagine-concept-412247851

Onze basisprincipes

Persoonlijk contact met de klanten is een van de basisprincipes van iTV Media, waarbij passie, gedrevenheid, professionaliteit, vriendelijkheid en enthousiasme bij al onze medewerkers als belangrijke karaktereigenschappen worden ingezet om je optimaal van dienst te zijn. iTV Media is jouw persoonlijke mediapartner die je wegwijs maakt in het steeds veranderende medialandschap.

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de mediawereld zijn we uitgegroeid tot businesspartner van alle media exploitanten en commerciële zenders als RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli.

We werken nauw samen met exploitanten en klanten. We volgen nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet en weten exact wat er speelt. Deze werkwijze stelt ons in staat onze kennis te vertalen in een strategisch en tactisch media advies op maat. We schakelen graag ons netwerk voor je in en denken met jouw mee in het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen waarbij we steeds jouw doelstellingen voor ogen houden.

Online marketing

Eén van de snelst groeiende pijlers binnen het bedrijf is onze online marketing activiteit op gebied van SEO en SEA. SEO betekent zoekmachine optimalisatie. Met behulp van zoekmachine optimalisatie wordt uw website op dusdanige wijze geoptimaliseerd dat deze hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Naast website optimalisatie verbeteren we je online zichtbaarheid met behulp van andere SEO-technieken, zoals het verhogen van het aantal kwalitatieve verwijzingen naar jouw website. In combinatie met SEA (AdWords) en social media voeren we een afgewogen aanpak om de online doelstellingen van onze klanten te optimaliseren.

Wil je dat je (potentiële) klanten je makkelijker kunnen vinden? We stellen onze online expertise graag tot jouw beschikking.

Dankzij de breedte van ons portfolio kunnen we voor elke adverteerder, klant en businesspartner objectieve mediapakketten samenstellen, advies geven en begeleiden. Door resultaatgericht te werken, zien we elke keer weer dat onze inzet vruchten afwerpt voor onze klanten. En daar worden we zelf ook elke keer weer razend enthousiast van.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.