over-ons-header

Over iTV Media

Your personal guide in media

iTV Media is eind 2006 opgericht en startte als extern verkoopbedrijf voor Talpa TV en RTL Nederland. iTV Media heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een full service media adviesbureau met een uitgebreid klantenbestand in het MKB. Ons onderscheidend vermogen zit verankerd in onze cultuur en ambitie om onze klanten advies op maat te geven en te ontzorgen in alle mogelijk media en communicatie vraagstukken die er leven binnen hun organisatie. Veel vraagstukken kunnen wij direct verzorgen vanuit de expertise binnen onze eigen organisatie. Mocht er zich onverhoopt een vraagstuk aandienen waarvoor wij de mensen of discipline niet in dienst hebben, dan kunnen wij in onze brede netwerk er voor zorgdragen dat de juiste organisatie wordt ingeschakeld voor het betreffende vraagstuk en zullen wij dit vanuit onze ‘overall’ verantwoordelijkheid het gehele proces monitoren en managen.

itvmedia-think-outside-the-box

Onze basisprincipes

Persoonlijk contact met de klanten is een van de basisprincipes van iTV Media. Wij leveren graag met onze media expertise en ervaring een bijdrage in de marketing en communicatie doelstellingen van onze klanten. Hierbij zijn onze kernwaarden als passie, gedrevenheid, professionaliteit, vriendelijkheid en enthousiasme bij al onze medewerkers belangrijke karaktereigenschappen. iTV Media is jouw persoonlijke mediapartner die je wegwijs maakt in het steeds veranderende medialandschap.

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen het medialandschap zijn we inmiddels uitgegroeid tot businesspartner van alle media exploitanten en commerciële tv-zenders waaronder RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli.

 

We volgen nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet en weten exact wat er speelt. Deze werkwijze stelt ons in staat onze kennis te vertalen in een strategisch en tactisch media advies op maat. We schakelen graag ons netwerk voor je in en denken met jou mee in het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen waarbij we steeds jouw doelstellingen voor ogen houden.

Online marketing

Eén van de snelst groeiende pijlers binnen het bedrijf is onze online marketing activiteit op gebied van op gebied van zoekmachine marketing, SEO en SEA en social media. SEO betekent zoekmachine optimalisatie. Met behulp van zoekmachine optimalisatie wordt je website op dusdanige wijze geoptimaliseerd dat deze hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Naast website optimalisatie verbeteren we je online zichtbaarheid met behulp van andere SEO-technieken, zoals het verhogen van het aantal kwalitatieve verwijzingen naar jouw website. 

In combinatie met SEA (AdWords, Yahoo en Bing!) en social media voeren we een afgewogen aanpak om de online doelstellingen van onze klanten te optimaliseren.

 

De ambitie dat je (potentiële) klanten je makkelijker kunnen vinden? We stellen onze online expertise graag tot jouw beschikking. Dankzij de breedte van ons portfolio kunnen we voor elke adverteerder, klant en businesspartner effectieve mediapakketten samenstellen, advies geven en begeleiden. Door resultaatgericht te werken, zien we elke keer weer dat onze inzet leidt tot goede resultaten en tevreden klanten. 

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien.

We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.