tv spot

Televisie

Televisie is en blijft een krachtig medium

Het medium televisie biedt vele mogelijkheden om jouw merk en product ambities te realiseren. Of het nu gaat om het communiceren van een actie, het introduceren van een nieuw product, het effectief vergroten van jouw naamsbekendheid of het ontwikkelen van een gesponsord tv format, televisie is en blijft een krachtig medium. Ben je benieuwd naar de verschillende communicatiemogelijkheden die het medium televisie kan bieden? iTV Media kan je adviseren en begeleiden in het continue veranderende medialandschap.

 

Ontwikkelingen

Het medium TV van nu is niet meer te vergelijken met vroeger, zowel technisch als de gebruiksfrequentie heeft een andere dimensie gekregen. De gemiddelde TV kijker heeft tientallen kanalen tot zijn beschikking en er wordt gemiddeld zo’n drie uur per dag aan TV kijken besteedt. Daarnaast wordt online TV kijken via andere elektronische apparaten zoals computers, tablets en smartphones steeds populairder. Denk hierbij ook aan Netflix, welke een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ook de lineaire aanbieders in Nederland als bijvoorbeeld NPO, RTL en SBS bieden mogelijkheden om hun content voor dan wel achteraf 24/7 te bekijken.

TV: een zeer krachtig medium

Televisie is nog steeds een zeer krachtig medium. Het toegenomen programma en zender aanbod heeft niet geleid tot de gevreesde verzadiging; meer kanalen en aanbieders hebben juist geleid tot betere mogelijkheden om de gewenste doelgroep te bereiken. 

Onze toegevoegde waarde

Wil je effectief een nieuw product introduceren of jouw naamsbekendheid vergroten? Adverteren op TV is een uitermate geschikt instrument! iTV Media is een crossmediaal media communicatie en advies bureau dat advies kan geven welke media typen ingeschakeld kunnen worden. Ons managementteam werkt ruim 25 jaar actief in zowel het nationale als het internationale medialandschap. We hebben alle kennis en ervaring in huis om iedere klant, van klein tot groot, succesvol te adviseren en begeleiden.

Wat kun je van ons verwachten?

Dankzij de breedte van ons portfolio kunnen we voor elke adverteerder, klant en business partner effectieve mediapakketten samenstellen en advies en begeleiding op maat geven. We zijn gespecialiseerd in de volgende diensten.

TV Spot

TV reclame is uiterst effectief voor het vergroten van naamsbekendheid, het verbeteren van imago en het aanjagen van acties om de verkoop te stimuleren. iTV Media heeft de kennis, ervaring en het netwerk om voor ieder budget een passende campagne succesvol te realiseren.

 

Branded content

Buiten de traditionele reclameblokken zijn er nog tal van mogelijkheden om media-aandacht te genereren voor jouw merk, dienst of product. Denk hierbij aan: special advertising,  brandpromotions, events, billboards en product placement tot volledig commercieel gesponsorde programma’s.

 

Homeshopping

Het succes van homeshopping, ook wel DRTV (Direct Response TV) genoemd, is al jaren een feit. iTV Media helpt jouw product te promoten via één van de homeshopping programma’s op de landelijke commerciële zenders. We maken je graag wegwijs in dit specifieke gebied van direct response marketing.

 

Programma idee

iTV Media helpt TV producenten om formats te ontwikkelen die adverteerders kunnen sponsoren. Wij begeleiden het volledige proces; van toetsing aan de mediawet tot het pitchen en plaatsen bij zenders, het ontwikkelen van een sponsorpropositie en natuurlijk de promotie.

 

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden en kansen die wij voor jouw organisatie zien.

We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 35 538 538 0 of per e-mail via info@itvm.nl.

Waarom iTV Media?

Ruim 25 jaar media-ervaring
Groot netwerk bij exploitanten én producenten
Onderhandelen van scherpe inkooptarieven
Persoonlijke, klant- en doelgerichte adviezen

Offline marketing diensten