Reclame werkt! Een geslaagde reclamecampagne met goede TV spots vergroot de naamsbekendheid, verbetert het imago, stimuleert de (actie)verkoop en zorgt voor een effectieve productlancering. Nu de economie zich voorzichtig herstelt zien we dat de reclamebestedingen ook weer toenemen. Dat geldt met name voor TV reclamebestedingen; deze kende een forse groei in 2014. iTV Media heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van TV spot. Wij helpen u graag om de optimale mix van zenders, tijdvakken en doelgroepen samen te stellen. We zijn sterk in het selecteren en combineren van de beste mogelijkheden, om zo een succesvolle TV spot neer te zetten. Wilt u uw naamsbekendheid vergroten door middel van een succesvolle TV campagne? Dan bent u bij iTV Media aan het juiste adres!

Het effect van TV commercials

TV reclame is het krachtigste medium om uw product of dienst bij het publiek te promoten. Het is effectiever dan internet, print, radio en outdoor reclame. Daarom is het een ideaal medium om uw naamsbekendheid te vergroten of voor een effectieve productlancering. De effectiviteit van een reclame-uiting hangt van veel factoren af, zoals originaliteit, duidelijkheid, overtuigingkracht, relevantie, geloofwaardigheid en het gebruik van muziek. Daarnaast speelt de positie van het reclameblok en de programma- en zenderomgeving (umfelt) een grote rol. Het zoeken naar het juiste moment waarop de doelgroep wordt bereikt is cruciaal voor een succesvolle TV campagne. De gemoedstoestand van de doelgroep is een belangrijke factor om rekening mee te houden.

TV reclame duur?

Vooral in het MKB wordt TV reclame vaak niet als serieuze optie meegenomen in de marketing communicatie mix, omdat het toch te duur zou zijn. Adverteren op TV is echter goedkoper dan menigeen denkt. Er zijn tal van aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden die vaak goedkoper zijn dan bijvoorbeeld adverteren in dagbladen. En dat terwijl het bereik bij uw doelgroep in veel gevallen significant hoger ligt. Hiervoor is het bezitten van de juiste kennis van groot belang. Van MKB tot multinational, er zijn mogelijkheden voor een TV spot voor elk budget.

Onze toegevoegde waarde

iTV Media is de vaste business partner van RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli. Hierdoor zijn wij in staat om de beste tijdvakken in te kopen tegen de scherpste prijs. Daarbij komt dat wij jarenlang zélf bij de belangrijkste commerciële zenders hebben gewerkt. We kennen de business van binnenuit. Dit geeft ons een voorsprong in kennis en contacten, waardoor we nog slimmer kunnen inkopen. Hiermee maken we het verschil en daar laten we u graag van mee profiteren. iTV Media levert gouden adviezen waarmee u ongetwijfeld succes zult boeken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij helpen u uw marketing communicatie doelstellingen te vertalen naar een mediastrategie op maat. In de mediastrategie formuleren wij media doelstellingen, boodschap, gedachten en de wijze waarop u die het meest doeltreffend kan worden overgebracht aan uw doelgroep. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject, maar we bieden ook diensten als mediaplanning en media inkoop ook als losse modules aan.

  • Uw doel is ons doel. Of het nu gaat om het vergroten van uw naamsbekendheid, het verbeteren van uw imago, het introduceren van een nieuw product of het genereren van extra leads, iTV Media heeft alles in huis om uw doelstellingen te realiseren. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel werkt en wat niet. Welk type TV spot leidt tot het maximale effect? Leidt een combinatie of overlap met andere media tot een beter effect? Ook voor een crossmediale aanpak kunt u bij ons terecht.
  • Samenwerking met partners. Voor het beste resultaat werken we samen met relevante partijen. Zo besteden we de nulmeting en effectmetingen uit aan gerenommeerde onderzoeksbureaus. Tevens kennen we voor elk type campagne de beste partijen voor het maken van goede commercials.

Waarom iTV Media

  • Vaste business partner van RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli
  • Als onafhankelijke intermediair behartigen wij uw belangen optimaal
  • Ruim 20 jaar TV ervaring

Voorbeeld TV spot

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.