Teletekst

Teletekst niet meer van deze tijd? Vergeet het maar! Teletekst is voor miljoenen mensen dé bron voor actueel nieuws. De content op de TEXT pagina’s van RTL  bereikt alleen al dagelijks ruim 2 miljoen personen. Daarnaast is Teletekst altijd en overal oproepbaar; op TV, maar ook via internet en op uw mobieltje. Dit alles maakt Teletekst tot een uiterst sterk en uniek advertentiemedium. En dit alles voor aantrekkelijke tarieven. Wilt u voor aantrekkelijke tarieven een advertentie plaatsten op Teletekst? iTV Media kan u hierbij helpen.

Hoog bereik en toch gunstig geprijsd

Het laatste nieuws, fileberichten, live voetbaluitslagen, beurskoersen en ondertiteling  zijn populaire teletekst-rubrieken die vaak en veel worden geraadpleegd. Maar Teletekst is ook: het weersbericht, (last-minute) reizen, dating, loterijen, de TV gids en nog veel meer. Interessant voor kijkers, en daardoor ook voor adverteerders. De combinatie van ‘hoog bereik’ en ‘gunstig geprijsd’ maakt Teletekst tot een uniek advertentie medium. Bovendien is de effectiviteit van advertenties op Teletekst goed meetbaar en leent teletekst zich bij uitstek voor crossmediale campagnes.

Onze toegevoegde waarde

iTV Media heeft, vanwege de krachtige eigenschappen van het medium, adverteren via Teletekst al vele jaren in zijn portfolio. In die jaren hebben we hele specifieke kennis en ervaring opgedaan die we graag met u delen. We hebben een goed en actueel overzicht van alle advertentiemogelijkheden, waardoor we voor elke adverteerder een unieke strategie kunnen ontwikkelen. U kunt daar uw voordeel mee doen. Wilt u een advertentie plaatsen op Teletekst? We informeren u graag over de mogelijkheden die Teletekst voor u kan bieden.

Wat kan u van ons verwachten?

iTV Media biedt tal van advertentie- en combinatiemogelijkheden op het gebied van teletekst, zowel nationaal (o.a. RTL en SBS) als regionaal (o.a. RTV West, Brabant 10, L1). Wij helpen u graag uw marketingcommunicatie doelstellingen te vertalen in een effectieve Teletekst campagne. Het aantal mogelijkheden is legio:

  • Hoofdpagina. Wat uw homepage is op het internet, is uw hoofdpagina binnen Teletekst. Bij deze pagina gaat het puur en alleen om úw reclameboodschap. De pagina wordt volledig aan de hand van uw huisstijl opgemaakt, zodat deze volledig past bij wat u wilt uitdragen. Ook uw logo kan worden weergegeven.
  • Subpagina. U hebt de mogelijkheid om een of meer subpagina’s aan te laten maken. Hier kunt u nog meer reclameboodschappen kwijt of bijvoorbeeld bedrijfs- of contact informatie. Subpagina’s hangen als het ware achter de hoofdpagina. De pagina’s rouleren ongeveer elke seconde.
  • Toppage. De hoofdindexpagina (pagina 100) is verreweg de meest bekeken pagina, omdat de zoektocht op teletekst hier begint. Rechtsboven op deze pagina bestaat de mogelijkheid om een tekst van drie korte regels (maximaal 17 karakters per regel) toe te voegen. Gezien de vele kijkers op pagina 100 is deze positie zeer geschikt om naar uw commerciële pagina te verwijzen.
  • Wisselbalk centraal. Er zijn meerdere manieren om kijkers naar uw hoofdpagina te verwijzen. De ‘wisselbalk centraal’ is er daar een van. Bovenaan pagina 100 kunt u een korte tekst kwijt. Deze positie valt zodanig op dat u veel kijkers naar uw commerciële pagina zult trekken.
  • Minipage. Onderaan pagina 100 bestaat de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen. De positie bestaande uit drie tekstregels (in totaal 90 karakters) wordt goed bekeken en verschaft u een extra mogelijkheid uw commerciële boodschap te uiten.
  • Wisselbalk. Naast de hoofdindexpagina zijn er ook op de rubrieksindexpagina’s en op een groot aantal andere redactionele pagina’s wisselbalken. Hier vandaan kunt u met een pakkende tekst naar uw eigen pagina verwijzen.

Waarom iTV Media

  • Vaste business partner van RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli
  • Ruim 20 jaar TV ervaring
  • Scherpe prijsstelling

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.