Televisie

De televisie biedt vele mogelijkheden om uw dromen te realiseren. Of het nu gaat om uw eigen TV programma maken of het effectief vergroten van uw naamsbekendheid op TV. De televisie is een krachtig medium. Brand promotion op TV kan onder andere uitgevoerd worden met homeshopping, een TV spot, reclame op Teletekst en door sponsoring van een TV programma. Bent u benieuwd naar de verschillende advertentiemogelijkheden dat de televisie biedt? iTV Media kan u wegwijs maken in het medialandschap.

Ontwikkelingen

De TV van nu is niet meer te vergelijken met de beeldbuis van vroeger, zowel technisch als de gebruiksfrequentie. De gemiddelde TV kijker heeft tientallen kanalen tot zijn beschikking en de traditionele beeldbuis is door het gros (86%) van de Nederlandse huishoudens al lang vervangen door een plat televisiescherm. Steeds meer TV’s zijn voorzien van internet- en mediaspelerfuncties, en ook wordt online TV kijken via andere elektronische apparaten zoals computers, tablets en smartphones steeds populairder (42% in 2013). TV kijken wordt steeds meer een multimediale gebeurtenis.

TV het krachtigste medium

Televisie is nog steeds verreweg het krachtigste medium.  Alle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, internet en social media ten spijt… Ook op het gebied van advertising is TV onverminderd effectief. Het toegenomen programma aanbod heeft niet geleid tot de gevreesde verzadiging; meer kanalen hebben juist geleid tot betere target mogelijkheden. Daarnaast zijn er naast de klassieke TV spot veel effectieve mogelijkheden bijgekomen om extra media aandacht te genereren voor uw merk of product, zoals sponsoring van een tv programma (branded content).

Onze toegevoegde waarde

Wilt u effectief uw naamsbekendheid vergroten? Adverteren op TV is een geschikt middel daarvoor. iTV Media is een crossmediaal bureau dat offline en online marketing diensten aanbiedt. Wij maken ruim 20 jaar actief deel uit van het Nederlandse medialandschap. Hierdoor hebben we alle kennis en ervaring in huis om ieder type klant, van groot tot klein, succesvol te adviseren en begeleiden. Onze specialisatie ligt in het ‘MKB – groot’ segment. We zijn vaste businesspartner van succesvolle commerciële zenders als RTL Nederland, SBS Nederland en Branddeli en werken nauw samen met exploitanten. We schakelen graag ons netwerk om uw doelstellingen optimaal te realiseren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Dankzij de breedte van ons portfolio kunnen we voor elke adverteerder, klant en business partner effectieve mediapakketten samenstellen en advies en begeleiding op maat geven. We zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Programma idee. Je eigen TV programma, menigeen droomt ervan. iTV Media helpt TV producenten om formats te ontwikkelen. We begeleiden het volledige proces; van toetsing aan de mediawet tot het pitchen en plaatsen bij zenders, het ontwikkelen van een sponsorpropositie en natuurlijk de promotie.
  • TV spot. TV reclame is een uiterst effectief voor het vergroten van uw naamsbekendheid, het verbeteren van uw imago en het aanjagen van (actie)verkoop. Bovendien is het minder duur dan de meesten denken. Daarvoor moet je wel de juiste kennis hebben, zodat je slim in kan kopen. iTV Media heeft de kennis, ervaring en het netwerk om voor ieder budget een passende campagne succesvol te realiseren.
  • Branded content. Buiten de traditionele reclameblokken zijn er nog tal van mogelijkheden om media-aandacht te genereren voor uw merk of product. iTV Media biedt een groot palet aan diensten: van billboards tot prize marketing, van product placement tot volledig commercieel gesponsorde programma’s.
  • Homeshopping. Het succes van homeshopping, ook wel DRTV (Direct Response TV) genoemd, is al jaren een feit. iTV Media helpt u uw product te promoten via een van de homeshopping programma’s op de landelijke commerciële zenders. We maken u graag wegwijs in dit specifieke gebied van direct response marketing.
  • Teletekst. Miljoenen mensen raadplegen dagelijks teletekst voor onder andere het actuele nieuws, het weer, sportuitslagen. Voor een relatief lage prijs kunt u met uw advertenties op teletekst een miljoenen publiek bereiken. Het effect van advertenties op Teletekst wordt erg onderschat. Doe er uw voordeel mee!

Waarom iTV Media

  • Vaste business partner van RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli
  • Ruim 20 jaar TV ervaring
  • Groot netwerk bij exploitanten én producenten

De nieuwste afleveringen

De Ondernemersclub

De Ondernemersclub

LifestyleXperience

LifestyleXperience

De Succesfactor

De Succesfactor

Life is Beautiful

Life is Beautiful

Woontips

Woontips

Altijd Jong

Altijd Jong

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.