Online marketing ICT

IT online marketing

De vraag naar technologische kennis neemt toe. Gepaard gaande met de toenemende vraag is het aantal gespecialiseerde bedrijven in de ICT-branche ook toegenomen. De branche kent een sterke concurrentie. Experts voorspellen dat de concurrentie in deze branche de komende jaren alleen maar sterker wordt. Het is daarom van groot belang dat bedrijven uit deze branche zich sterk positioneren. Zowel offline als online. Wilt u een sterke concurrentie positie? iTV Media kan u hierbij helpen.

iTV Media, specialist in online marketing voor ICT bedrijven

iTV Media is gespecialiseerd in online marketing voor ICT bedrijven. Wij kunnen middels een uitgekiende inzet van SEO, SEA en conversie optimalisatie technieken meer traffic en leads voor u genereren. Bedrijven uit de ICT-branche maken een groot deel uit van ons klantportfolio. Al in een vroegtijdig stadium hebben wij besloten ons te specialiseren in online marketing specifiek gericht op de ICT branche en daardoor hebben we in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd. We zitten bovenop de ontwikkelingen, zowel ten aanzien van de ICT branche als de specifieke mogelijkheden die er op online marketing gebied zijn ten behoeve van ICT ondernemingen. Door onze kennis spreken we uw taal, begrijpen we uw wensen, en nog veel belangrijker: weten we wat er wél en níét werkt.

 

Onze ICT klanten

Comparex

Comparex

Pink Roccade

Pink Roccade

Infra Control

Infra Control

KZA

KZA

Microsoft

Microsoft

Everest

Everest

Agile Software

Agile Software

Blueriq

Blueriq

Yuki

Yuki

PharmaPartners

PharmaPartners

Stilstaan is achteruitgang

Nederland is een voorloper in de wereld van de digitale economie. Cloud computing, Big Data, Semantic Web, Next Generation Business Intelligence, de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT volgen elkaar razendsnel op. Om als ICT bedrijf succesvol te zijn is het belangrijk je te bewegen in de kopgroep van de markttrends en dus ook te weten welke richting de markt op beweegt, waar de kansen liggen en wat de bedreigingen zijn. iTV Media adviseert u graag ten aanzien van uw online strategie en helpt u uw doelstellingen met behulp van SEO, SEA en conversie optimalisatie te realiseren.

Ontwikkelingen in ICT

Met uitzondering van het office equipment segment maken alle segmenten in ICT groei door. Vooral de segmenten Networking equipment, Backoffice equipment (opslag) en Software profiteren sterk van de groei in ICT investeringen. De groei wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door stijgende bestedingen ten behoeve van efficiency, Big Data en met name Cloudoplossingen. Ook voor de lange termijn is de prognose positief. Klanten vragen in toenemende mate om geïntegreerde oplossingen en dat vraagt om co-creatie in de ICT keten. Om optimaal te profiteren van de toenemende vraag is samenwerking met andere bedrijven dé manier om totaaloplossingen te kunnen bieden.

Onze toegevoegde waarde

iTV Media werkt al jaren samen met verschillende ICT bedrijven in verschillende ICT segmenten, van multinationals tot kleinschalige ondernemingen. We hebben veel specifieke expertise opgebouwd die ons in staat stelt om meer uit uw online campagne te halen. Of het nu gaat om meer traffic of lead generatie, we weten aan welke knoppen er gedraaid moet worden voor het maximale resultaat. Wilt u meer traffic naar uw site? Meer leads? Een hogere conversie? Meer omzet? Een sterkere concurrentiepositie? We zijn u graag van dienst!

Waarom iTV Media

  • Gespecialiseerd in de ICT Branche
  • Advies en begeleiding van A-tot-Z
  • Persoonlijke benadering
  • Scherpe prijsstelling

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
[powr-mailing-list label=”1445963″][/sf_iconbox]