Content is king! Content marketing behoort al een aantal jaren tot de belangrijkste trends onder marketing- en communicatieprofessionals. Uw (potentiële) klanten precies de juiste informatie bieden op de juiste plek op het juiste moment, dat is wat content marketing effectief maakt. We zijn steeds beter in staat in kaart te brengen wat diverse doelgroepen willen weten. Niets beter dan hier op in te spelen. Voor een effectief content marketing plan moet de content dus zo sterk, geloofwaardig, waardevol en relevant mogelijk zijn. Wij helpen u graag waardevolle inhoud te creëren, via het juiste kanaal en voor het juiste publiek, om zodoende de gewenste doelgroep aan uw bedrijf te binden.

Wat is content marketing?

Bij content marketing is het van belang om zo goed mogelijk te weten wat je (potentiële) klanten willen. Alleen dan kun je hen voorzien van de juiste inhoud. Het verschil met reclame is dat dit consumenten ongevraagd bestookt met berichten, terwijl de gewenste doelgroep bij content marketing bediend wordt met informatie die aansluit bij de behoefte op dat specifieke moment. Dit kan in zowel de oriëntatiefase, de afwegingsfase als de besluitfase van het aankoopproces zijn. Content marketing kan onder andere effectief worden ingezet bij online, print en TV. De online variant kenmerkt zich door het feit dat het goed meetbaar is. Daarom is content marketing uitermate geschikt voor SEO.

Onze toegevoegde waarde

Ons online marketing team helpt u graag bij het verbeteren van uw content. iTV Media heeft alles in huis om de effectiviteit van uw content marketing te vergroten. We hebben veel expertise opgebouwd met het creëren van waardevolle content, waardoor u beter zichtbaar wordt bij uw doelgroep en u een betere bekendheid en voorkeurspositie realiseert. Onze SEO experts zijn nauw gekoppeld aan onze content specialisten. Wij concentreren ons met content marketing met name op de relatie tussen merk en consument. Naast return on investment draait het hier dan ook om return on relation. Met een content marketing plan van iTV Media bent u verzekerd van kwaliteit.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vooral de online variant van content marketing is goed meetbaar en daarom zeer populair. Consumenten zijn voortdurend op zoek naar goede informatie. Wij helpen u in kaart te brengen waar de consumentenvraag uit bestaat in relatie tot uw merk of product. Door samen met u een content marketing plan op stellen krijgen we meer inzicht in uw doelgroep, de markt en de ervaringen van de doelgroep met uw product of merk. iTV media helpt u graag uw richting te bepalen en helpt u deze vorm te geven. Vervolgens zullen wij het besproken plan van aanpak uitvoeren en voortdurend bijstellen aan de hand van de afgesproken KPI’s (key performance indicators).

We kijken onder andere naar:

  • Bezoekers: Aantal bezoekers, profiel bezoekers, ontwikkeling van merkvoorkeur en aantal opgeloste issues, etc.
  • Content: Aantal keer dat de content is bekeken, aantal geïndexeerde pagina’s, de tijd die is doorgebracht met de content, de verwijzingen/links vanuit andere media en de verhouding tussen zoekopdrachten op merk- of productnaam en overige zoekwoorden.
  • Conversie: Aantal reacties, aantal leads, bezoek van meerdere pagina’s, aantal keer dat content gedeeld is en het bezoek van meerdere pagina’s.
  • Omzet & Exposure: Omzet on- en offline, het aandeel in discussies in online media, toename in merkbekendheid, etc.

Waarom iTV Media

  • Gespecialiseerd in het ‘MKB-groot’ segment
  • Advies en begeleiding van A-tot-Z
  • Persoonlijke benadering
  • Scherpe prijsstelling

Andere diensten

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.

Blijf op de hoogte!