Online marketing

online marketing

Internet is bijna niet weg te denken uit de huidige maatschappij. Logischerwijs zijn de marketingcommunicatiekanalen met de komst van internet en tal van nieuwe technologieën voor een groot deel van offline naar online verschoven. Steeds meer bedrijven proberen via het online kanaal hun zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten te werven. Voor het beste effect en de optimale ROI is het van groot belang dat dit op de juiste wijze gebeurt. Wilt u uw online zichtbaarheid vergroten en uw conversie verhogen? iTV Media helpt u graag het maximale rendement te behalen in dit al meer ontwikkelende vakgebied.

Google Partner badge

Wat is online marketing?

Online marketing is een breed begrip. Het omvat alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om het gewenste imago over te brengen op de doelgroep via het online kanaal. Hierbij kunt u denken aan online campagnes, e-mail marketing, communicatie via social media, banners/display, affiliate marketing, maar ook aan Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. Het online kanaal biedt voor bedrijven veel nieuwe communicatie mogelijkheden en momenten met de doelgroep. De communicatiewijze is in de loop van tijd verschoven van eenzijdig naar interactief. Voor veel bedrijven is het verhogen van conversie het voornaamste doel van online marketing.

De voordelen van online marketing

 • Kosten. De kosten van online marketing zijn relatief laag vergeleken met de traditionele vormen van marketing. Dit heeft te maken met de lage instapkosten en de hoge effectiviteit doordat online marketing heel gericht ingezet kan worden.
 • Bereik. Steeds meer mensen brengen steeds meer tijd door op internet. Door duidelijk zichtbaar te zijn zorg je voor een groot bereik. Internet biedt veel mogelijkheden om in contact te komen met potentiële klanten.
 • Rendement. Indien effectief gebruik wordt gemaakt van alles wat internet te bieden heeft is online marketing erg kosten-effectief; de opbrengst per geïnvesteerde euro is beduidend hoger dan elk ander kanaal.
 • Meetbaarheid. Een belangrijk voordeel van online marketing is dat het goed meetbaar is. Bij traditionele media zoals print of televisie is het lastig te traceren hoeveel mensen binnen de doelgroep met een advertentie zijn geconfronteerd. Bij online marketing is het aantal vertoningen precies te achterhalen en zijn conversieratio’s goed vast te stellen. Daarnaast kunt u ook prima inzicht krijgen in de activiteiten en resultaten van uw concurrenten.
 • Doelgericht. Online marketing biedt u de mogelijkheid om reclame uitingen persoonlijk te maken. Door de juiste segmentatie en positionering kunt u uw doelgroep effectiever en persoonlijker bereiken, met als doel de conversie te verhogen. Daarnaast biedt internet steeds meer mogelijkheden om specifiek uw regionale zichtbaarheid te vergroten.

Onze toegevoegde waarde

iTV Media heeft veel kennis van en ervaring met online marketing, communicatie en bedrijfskunde (NIMA-C). Onze SEO en SEA specialisten verbeteren uw online vindbaarheid en genereren daarmee meer verkeer en sales. We hebben tot nog toe een conversiestijging weten te realiseren van 30% tot wel 400% bij al onze klanten! We willen ook u graag helpen uw doelstellingen te bereiken. Onze succesvolle aanpak heeft de verwachtingen bij veel klanten overtroffen. Niet voor niets is onze online marketing divisie een van de snelst groeiende pijlers binnen het bedrijf. Wilt u ook uw online zichtbaarheid vergroten en uw conversie verhogen?

Wat kunt u van ons verwachten?

U hoeft maar te zoeken naar iets op internet en er zit online marketing achter. Er zijn nog steeds bedrijven die online nauwelijks actief zijn of het niet op de juiste wijze aanpakken. Door middel van online marketing kunt u uw vindbaarheid en conversie verhogen. iTV Media helpt u graag op een van volgende terreinen:

 • SEO. We vergroten uw vindbaarheid op internet door de content op uw website te optimaliseren voor de keywords waarop u beter wilt ranken. Ook helpen we u uw site op technisch gebied te verbeteren. Daarnaast zorgen we voor extra traffic op uw website door inhoudelijk sterke teksten te schrijven voor websites waar uw doelgroep zich bevindt.
 • SEA. Een andere manier om zichtbaarheid te creëren is door te adverteren in de grootste zoekmachine die bestaat: Google. Op basis van uw conversiedoelen initiëren we Adwords campagnes. Gedurende het gehele proces optimaliseren we de campagnes voor het grootste effect tegen zo laag mogelijke kosten.
 • Conversie optimalisatie. Na uw site geanalyseerd te hebben en de conversie knelpunten geïnventariseerd te hebben voeren we verbeteringen door waardoor uw conversie significant stijgt. Voor het optimale resultaat wordt elke verandering uitgebreid getest.
 • Omnichannel. De klant staat meer centraal dan ooit. Hoogste tijd om aan te haken bij de laatste ontwikkelingen waarbij alle kanalen zodanig op elkaar zijn afgestemd dat de klant ten allen tijde een consistente merkervaring heeft. iTV Media doorloopt met u alle stappen die nodig zijn voor de ultieme klantbenadering.
 • ICT-branche. Door de vele klanten in de ICT branche nu en in de afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring met online marketing in de ICT branche. Wij helpen u dan ook graag met uw online marketing activiteiten.

Waarom iTV Media

 • Gespecialiseerd in het ‘MKB-groot’ segment
 • Advies en begeleiding van A-tot-Z
 • Persoonlijke benadering
 • Scherpe prijsstelling

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.