Media inkoop

Media inkoop is een cruciale fase in het totaalproces van marketingcommunicatie strategie naar media executie. Bij media inkoop gaat het er immers om dat we een zo groot mogelijk deel uw commerciële doelgroep bereiken voor een zo laag mogelijk tarief. iTV Media heeft veel ervaring met de inkoop van media en media executie. Media inkoop behoort tot onze belangrijkste specialismen, of het nu gaat om TV, radio, online, print of outdoor. Wilt u uw commerciële doelgroep effectief bereiken? Neem gerust contact met ons op.

Uw mediaplan als uitgangspunt

Het effectief bereiken van uw commerciële doelgroepen, daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Dat vergt een goed doordachte en slimme media inkoop. Het mediaplan, waarin de media keuze, de planning en het budget zijn vastgesteld, geldt daarbij als uitgangspunt. Bij de media inkoop worden voorstellen aangevraagd, vinden onderhandelingen plaats en wordt alles contractueel vastgelegd. Het klinkt eenvoudig, maar het is een uiterst complex spel, indien je daadwerkelijk het maximale rendement uit je inkoop wilt halen.

Onze toegevoegde waarde

iTV Media koopt al jaren, voor een gunstig tarief, succesvol in voor vele klanten. Media inkoop behoort tot onze core business. We onderhouden zeer nauwe contacten met alle media-exploitanten en uitgevers. Vanwege onze jarenlange relatie met hen en het hoge volume dat wij jaarlijks afnemen kunnen wij media zeer scherp inkopen. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheid om free publicity te combineren met eventuele redactionele mogelijkheden om zo uw commerciële doelgroep te bereiken en voor u de beste ROI te behalen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Heeft u interesse om de mogelijkheden van media inkoop te bespreken? We informeren u graag over de mogelijkheden:

  • Aandacht en daadkracht, voor ieder budget. We besteden veel persoonlijke aandacht aan de wensen van onze klanten. Daarnaast streven we ook naar het behalen van hun doelstellingen. Dit geldt voor grote én kleine klanten, voor grote én kleine budgetten. Deze flexibiliteit zorgt voor een groot aanbod van mogelijkheden. Om die reden doen wij relatief vaak de media inkoop voor klanten in het ‘MKB – groot’ segment. We zitten door onze commerciële vaardigheden boven op de markt, waardoor we snel en proactief kunnen acteren. We halen het maximale uit de mogelijkheden voor de scherpste prijs.
  • Media executie. Naast het gehele proces van media strategie tot en met media inkoop, kunnen wij tevens de media executie verzorgen. Dit houdt in dat we naast de fysieke inkoop ook het plaatsen van alle advertentiematerialen voor u kunnen verzorgen. Het materiaal zal dan in samenwerking met iTV Media door uw reclamebureau en/of uw designer naar de juiste media/drukker worden gestuurd. Daarbij bewaken we tevens de volledige voortgang; we controleren of de juiste formaten en exposure op de juiste wijze worden geplaatst.
  • Media administratie. Ten slotte kan iTV Media u ontzorgen in het gehele administratieve proces met alle media exploitanten en uitgevers. Daarbij zijn we te allen tijde volledige transparant. De contracten worden namelijk gesloten tussen u en de exploitant. De facturatie verloopt via iTV Media, zodat u één adres voor al uw zaken heeft.

Waarom iTV Media

  • Groot netwerk bij exploitanten én producenten
  • Ruim 20 jaar TV ervaring
  • Advies en begeleiding van A-tot-Z

Andere diensten

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.