Lopende projecten

Lopende projecten

 • Bijzondere nieuwe huurders in Almere Centrum
  Bijzondere nieuwe huurders in Almere Centrum

  Bijzondere nieuwe huurders in Almere Centrum Almere Centrum blijft een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers. Dat bewijst de komst van meerdere winkels en restaurants in het winkelgebied dat onlangs werd uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Miss Etam Miss Etam nam eind februari de aftrap met de opening van een 344m2 tellende winkel aan de Diagonaal. In de winkel kunnen stijlbewuste

  0
  0
 • Campagne beste binnenstad van Nederland
  Campagne beste binnenstad van Nederland

  Almere Centrum heeft de titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’ gewonnen. De prijs wordt iedere twee jaar toegekend aan de stad waar in de binnenstad de afgelopen jaren de meeste dynamiek en vernieuwing heeft plaatsgevonden of waar het beste is gekeken naar de toekomst. Almere nam deel in de categorie ‘Middelgrote Binnensteden’.


  Lees meer..

  0
  0
 • Online marketing Theo van Epen parketvloeren
  Online marketing Theo van Epen parketvloeren

  Theo van Epen parketvloeren is een onderscheidend parketbedrijf gevestigd in Bussum waarin vakmanschap en een optimale dienstverlening centraal staat. iTV Media draagt zorg voor de online marketing strategie met als doel naast het realiseren van bereik binnen de doelgroep een zo hoog mogelijk aantal conversies te realiseren.


  Lees meer..

  0
  0
 • Imagocampagne Almere deel II
  Imagocampagne Almere deel II

  In vervolg op de imagocampagne die in 2014 ten behoeve van de stad Almere gestart is, zijn er een aantal nieuwe commercials geproduceerd die de verschillende aspecten van de stad onder de aandacht dienen te brengen. De thema’s wonen, recreatie en shoppen worden middels deze commercials kwalitatief en enthousiasmerend in beeld gebracht.


  Lees meer..

  0
  0
 • Imagocampagne Almere
  Imagocampagne Almere

  De gemeente Almere heeft als doel middels een TV campagne op nationale televisie onder het thema ’Het kan in Almere’ het imago van de stad bij de diverse doelgroepen positief te beïnvloeden. In samenwerking met Almere City Marketing, het marketing bureau van de gemeente Almere, en iTV Media is men momenteel hard aan het werk om Almere op een andere manier bij de…


  Lees meer..

  0
  0