iTV Media is in 2006 opgericht als extern verkoopbedrijf voor Talpa TV en RTL Nederland. iTV Media heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een media adviesbureau met een uitgebreid klantenbestand. In eerste instantie lag de focus van iTV Media voornamelijk op televisie en teletekst. iTV Media is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige crossmediale businesspartner, waar onder andere Tape On Desk projecten en branded-content opdrachten succesvol worden gerealiseerd.

Persoonlijk contact is de sleutel tot succes

Persoonlijk contact met de klanten is een van de basisprincipes van iTV Media, waarbij passie en gedrevenheid, professionaliteit, vriendelijkheid en enthousiasme bij al onze medewerkers als belangrijke karaktereigenschappen worden ingezet om u optimaal van dienst te zijn. iTV Media is uw persoonlijke mediapartner die u wegwijs maakt in het steeds veranderende medialandschap.

Groot professioneel netwerk

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de mediawereld zijn we uitgegroeid tot vaste businesspartner van commerciële zenders als RTL Nederland, SBS Nederland en BrandDeli. We werken nauw samen met exploitanten en klanten, volgen nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet en weten daardoor precies wat er speelt. Hierdoor zijn wij in staat onze kennis te vertalen in een strategisch en tactisch media advies op maat. We schakelen graag ons netwerk voor u in en denken met u mee in het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen waarbij we steeds uw doelstellingen voor ogen houden.

SEO

Eén van de snelst groeiende pijlers binnen het bedrijf is de SEO-divisie. SEO betekent zoekmachine optimalisatie. Met behulp van zoekmachine optimalisatie wordt uw website op dusdanige wijze geoptimaliseerd dat deze hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Naast website optimalisatie verbeteren wij uw online zichtbaarheid met behulp van andere SEO technieken, zoals het verhogen van het aantal kwalitatieve verwijzingen naar uw website. Wilt u dat uw (potentiële) klanten u makkelijker kunnen vinden? Wij stellen onze SEO expertise graag tot uw beschikking.

Betere resultaten

Dankzij de breedte van ons portfolio kunnen we voor elke adverteerder, klant en businesspartner objectieve mediapakketten samenstellen, advies geven en begeleiden. Door resultaatgericht te werken, zien we elke keer weer dat onze inzet vruchten afwerpt voor onze klanten. En daar worden we zelf ook elke keer weer razend enthousiast van.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Uw naam

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meer informatie over onze Privacy Statement klik hier.